Selamat Datang Ke Laman Blog Seronoknya Matematik Bersama Cikgu Amiroh

Bank Soalan

Soalan Matematik Tahun 1

Ujian Selaras 1


  Soalan Matematik Tahun 2  

Ujian 1

Ujian Selaras 1

 

Soalan Matematik Tahun 3

Ujian Selaras 1 - Kertas 1

Ujian Selaras 1 - Kertas 2

 

Soalan Matematik Tahun 4

Ujian Selaras 1 - Kertas 1

Ujian Selaras 1 - Kertas 2

 

Soalan Matematik Tahun 5

Ujian Selaras 1 - Kertas 1

Ujian Selaras 1 - Kertas 2

 

Soalan Matematik Tahun 6

Ujian Selaras 1 - Kertas 1

Ujian Selaras 1 - Kertas 2

 


238 comments:

«Oldest   ‹Older   1 – 200 of 238   Newer›   Newest»
Unknown said...

Assalamualaikum. Terima kasih cikgu. Bank soalan ini boleh membantu guru /ibu bapa mendapatkan soalan latihan kepada murid/ anak sebelum ujian berlangsung.

Amirah Ahmad said...

Terima kasih... namun begitu ruangan ini masih memerlukan sokongan dari segi bahan dan input yang bersesuaian. Besar harapan saya agar semua yang berkunjung ke blog ini dapat berkongsikan input yang bersesuaian di sini

Unknown said...

Terima kasih untuk soalan2 di atas. Sebagai ibubapa, bagaimana untuk saya mendapatkan jawapan untuk soalan tersebut.

Unknown said...

trima kasih cikgu utk soalan diatas..mohon halalkan sya mengambil soalan tersebut untuk latihan anak sya..cuma sya nk dapatkan tips mcm mne utk bagi anak lebih cemerlang dlm matematik..sya dapati anak sya agak lemah skit dlm matematik..

areare said...

assalammualaikum cg..izin untuk share soalan-soalan

Unknown said...

Assalammualaikum cikgu, mohon kebenaran untuk mengambil soalan2 tersebut untuk latihan anak 2 saya...juga mohon halal kan..terima kasih..

Unknown said...

As-Salam...mohon share dan halalkan soalan2 ini utk latihan anak2....t.k

BANGGOL KERIAN PP said...

salam...minta halal soalan yang saya ambil untuk kegunaan saya dan terima kasih.

Unknown said...

salam, minta halal soalan yang saya ambil untuk latihan anak2 saya yea cikgu...

Best Of Bintulu said...

assalamualaikum...terima kasih atas perkongsian...minta halal ye sy muat turun soalan ini untuk anak murid sy ^_^

Unknown said...

assalamualaikum cikgu, mohon halakan soalan maths ni utk latihan anak2 sya.

aminmiawmiaw said...

salam cikgu..mohon halalkan soalan maths yr 2 n 6. tpi klu ada jwapan lagi mudah nak semak...

Fathina Kameela said...

Salam cikgu.. izinkan sy ambil soalan ye.. nak tnya, dkt mna nk dpt skema jwpn kertas 1 dan 2 thun 6 ye?

Unknown said...

Salam sahabat guru,mntk halal ye soklan,saya amik wat contoh nk gubal soklan...first time kene wat soklan tahap satu nie..:D

Intan Azham said...

Assalamualaikum.. saya sbg ibu amat berterima kasih kpd cikgu yg menyediakan soalan ini.. izinkan saya mengambil soalan ini utk rujukan anak2 saya yer... dan minta di halalkan ilmu tersebut.. terima kasih...

Amirah Ahmad said...

Alhamdulillah... sekiranya soalan ini dpt digunakan dan membantu kepada yang berminat dan memerlukan.. kepada semua yang berkongsi maklumat, soalan atau apa2 sahaja bahan yang ada pada blog saya ini... saya izinkan dan halalkan

Unknown said...

salam cikgu....mintak halal copy ye....
sndri pakai jer....trime kaseh.....;)

Unknown said...

Cikgu this is good stuff. Semoga Allah je yang dapat balas jasa Cikgu.

Unknown said...

terima ksh atas pkongsian soalan ini..minta dihalalkan..

Unknown said...

terima kasih cikgu di atas perkongsian soalan ini ...mg Allah permudahkan urusan cikgu sebagaimana usaha cikgu memudahkan urusan orang lain

seldom break said...

terima kasih dgn perkongsian ni. print untuk anak buat latihan di rumah.

SoEM said...

Minta halal kan ye, saya print untuk latihan anak. semoga usaha Cikgu diberkati Allah.

Unknown said...

mohon minta ya...sya dah download....trima kasih byk..

eny said...

mohon untuk copy ye soalan tahun 2 dengan tahun 3.

Unknown said...

tq ckg...

Azimasda said...

salam Cikgu mohon share ilmu yg bermenafaat.....tqvm

sab said...

assalamualaikum...mintak halal..nohon download utk anak murid saya

Unknown said...

assalamualaikum cikgu saya download untuk latihan anak saya.terima kasih

Marini said...

salam cikgu, saya ambil yer buat ulangkaji anak anak. terima kasih banyak2 cikgu

SK KERATONG 10 said...

mohon download untuk anak murid

madeq78 said...

Salam cikgu...tahniah atas blog ini, saya cadangkan untuk perbanyakkan lagi soalan-soalan nya supaya mudah ibu bapa memberikan latihan kepada anak anak . secara tidak lansung kita dapat melihat sejauh mana prestasi mereka dalam pelajaran. sekiranya boleh...masukkan juga mataplejaran yang lain. tahniah sekali lagi.

Unknown said...

jawapan jawapan nya kat mana cikgu??

Private Nurse Services said...

Thank you so much! You're the best!

Unknown said...

izinkan sy mengambil soalan ini...terima kasih

nad said...

terima kasih sbb sudi share ilmu yang amat berharga..mohon halalkan semua ya..
sy guna utk abm kelas sy..

Unknown said...

Assalamualaikum, dengan izin, mohon halalkan sya ambil soalan2 ni utk ank sya yg sangat lemah dlm maths...terima kasih, smoga murah rezki Puan. Amiin.

yonk said...

Askm, minta izin teacher untuk guna soalan ini buat latihan anak saudara saya, tq

Unknown said...

terima kasih ye...

Unknown said...

Assalamualaikum cikgu, minta izin cikgu utk guna soalan ni utk latihan anak saya. TQ

Suraya Salleh said...

Assalamualaikum..sy mohonizin ye download soalan2 ni.
Terima kasih :)

MagicThirty said...

Assalam...mohon izin utk sy download ye...trima kasih dgn perkongsian ini dan doakan ank sy dan ank2 thn 6 yg lain utk UPSR ini mendptkan kejayaan cemerlang dgn izin Allah...semuga Pn mendptkan rahmat Allah..:)

Azufa Management & Trading said...

Mohon share segala ilmu yang dikongsi. Terima kasih

nur said...

assalamualaikum cikgu,,terima kasih atas perkongsian soalan,saya gunakan untuk ulangkaji anak2 di rumah,boleh saya tahu di mana nak dapatkan jawapan dan cara2nya??

Unknown said...

terima kasih cikgu. saya moon download ye.tq

Mai said...

mohon download ye cikgu untuk murid2 lebih memahami :)

Unknown said...

terima kasih cikgu..mohon copy ye utk adik2 sy..

abu muhammad said...
This comment has been removed by the author.
abu muhammad said...

Cikgu, Soalan Matematik Tahun 4
Ujian Selaras 1 - Kertas 1 tak dapat download

Wasuka Tiramisu said...

Assalamualaikum cikgu.saya mohon izin download soalan ujian untuk latihan murid saya.Terima kasih cikgu.

~ F@reSt.....~ said...

assalamualaikum cikgu..mohon kongsikan soalan ini untuk anak-anak murid saya.terima kasih =)

Unknown said...

Terima kasih atas perkongsian cuma ada sedikit kesilapan pd soalan nombor 19 soalan tahun 1. Sepatutnya ruangan jawapan di kosongkan tetapi ia telah di tulis jawapan. Ape pun di harap agar lebih banyak soalan lagi di masa akan datang. tqvm

kirana said...

Salam, terlebih dahulu saya mengucapkan terimakasih atas bantuan bank soalan di sini, cuma saya rasa kurang selesa kerana tiada skema untuk soalan -soalan . Adalah lebih mantap sekiranya ada SKEMA, jadi saya dapat pastikan jawapan dari anak saya adalahbetul dan tidak tersasar

Bee said...

Salam, mohon izin download soalan cgu, tq n jazakallahu kheir... ☺

Kerikkerik said...

Assalamu'alaikum. Minta izin untuk download dan guna soalan2 ni utk pelajar2 sy. Terima kasih. Jazakillah khair :)

Unknown said...

Assalamualaikum.saya mohon kebenaran download soalan dan guna soalan untuk latihan anak murid saya.Terima kasih atas perkongsian anda.

Unknown said...

TKVM for allowing us to share all these questions.

http://ummunajihah1.blogspot.com said...

Tk cikgu..halalkan ye..latihan untuk anak

Unknown said...

Terima kasih cikgu..halal kn ye..untuk latihan anak musin cuti sekolah nie..latihan2 untuk subjek lain xde ke cikgu???

Unknown said...

Terima kasih cikgu atas perkongsian ini. Halal kan ya.. saya ambil untuk latihan anak2 di musim sekolah ni.

azrinna basri said...

terima kasih banyak2 kerana berkongsi..hanya Allah dapat membalas kebaikan cikgu...

Unknown said...

Assalammualaikum cikgu, mohon kebenaran untuk mengambil soalan2 tersebut untuk latihan adik saya...juga mohon halal kan..terima kasih..

Hehe said...

assalam
mohon halalkan.saya ambil untuk study ank2 saya.moga rezeki cikgu berkat dunia akhirat

Unknown said...

minta cigku halalkan saya ambil untuk anak ulangkaji anak saya... semoga rezeki cikgu berkat dunia akhirat

Unknown said...

assalamualikum...mohon izin untuk memberi ruang saya mendownload serta berkongsi ilmu

Unknown said...

salam cikgu mintan halalkan ilmu ini utk diajarkan kepada anak saya

Unknown said...

salam cikgu mintan halalkan ilmu ini utk diajarkan kepada anak saya

Unknown said...

tq cikgu

SUZANA BT. SULAIMAN said...

terima kaseh byk cg amirah.
mudah2an.. lbh byk soalan dpt dshare bersama!

Unknown said...

salam cikgu... minta izin ambil soalan daripada sini ya

Unknown said...

Terima kasih Cikgu. Mohon halalkan ilmu ini ye.

zunairah said...

salam cikgu... minta izin ambil soalan daripada sini ya

Unknown said...

Assalamualaikum cikgu, terima kasih di atas perkongsian. Saya mohon halalkan ilmu2 ini utk diajarkan kepada anak-anak didik saya, semoga hidup cikgu sekeluarga dirahmati Allah s.w.t....amin..

Unknown said...

Assalamualaikum cikgu, terima kasih di atas perkongsian. Saya mohon halalkan ilmu2 ini utk diajarkan kepada anak-anak didik saya, semoga hidup cikgu sekeluarga dirahmati Allah s.w.t....amin..

Unknown said...

salam cikgu..mohon utk halalkan saya buat perkongsian kertas soalan ini dgn anak didik saya ye..

Unknown said...

Assalamualaikum cikgu..mtk halalkan ke atas perkongsian kertas soalan ini ut anak saya...terima kasih...

Unknown said...

terima kasih atas perkongsian..mohon halalkan...

Unknown said...

terima kasih. di atas perkongsi mohon halalkan.

ZULB said...

ade kertas soalan percubaan upsr

Unknown said...

mohon cikgu halalkan perkongsian ilmu ini. tk cikgu

Unknown said...

Assalamualaikum, Cikgu mohon halalkan ilmu (kertas exam) tahun 2, 4 dan 5.. :)
Terima Kasih :)

joe said...

tq cikgu

gmie70 said...

Terima kasih di atas segala bantuan , semoga Tuhan merahmati kita semua

Unknown said...
This comment has been removed by the author.
Unknown said...

Assalamualaikum cg...terima kasih diatas perkongsian ilmu ini...mohon dihalalkan ilmu ini....

Unknown said...

terima kasih cikgu

Unknown said...

thank you

Unknown said...

harap cikgu halal kan ilmu ini.saya akan ajar kepada anak murid saya

Unknown said...

As'salam wbt, mohon izin dan halalkan ilmu, untuk membantu anak saya yang akan menduduki upsr tahun ini, terima kasih.

mohd noor said...

Assalamualaikum, semoga Allah mempermudahkan segala urusan cikgu.

Unknown said...

terima kasih...minta izin.halalkan ilmu ye

Unknown said...

Terima kasih cikgu kerana kongsi ilmu.

Unknown said...

Terima kasih cikgu

Unknown said...

assalamualakum cikgu. minta izin download cikgu. semoga mendapat keberkatan dunia dan akhirat.

NURIMAH ASYIKIN ABD.GHANI said...
This comment has been removed by the author.
NURIMAH ASYIKIN ABD.GHANI said...

mohon izin download cikgu utk latihan anak sy di rumah.tq so much

NURIMAH ASYIKIN ABD.GHANI said...

mohon izin download cikgu utk latihan anak sy di rumah.tq so much

Unknown said...

Assalamualaikum, mintak izin utk download cikgu.. utk anak2... terima kasih

thamparik said...

Salam..mohon izin utk download..semoga mendpt keberkatan...tq cikgu

Shafie Rani said...

Mintak halal copy n Edit soalan...sahabat se UPSI... :]

Shafie Rani said...

Mintak halal copy n Edit soalan...sahabat se UPSI... :]

Unknown said...

terima kasih cikgu...mohon download soalan

Unknown said...
This comment has been removed by the author.
Unknown said...

Terima kasih byk saya mohon copy utk kegunaan anak

Unknown said...

Terima kasih byk saya mohon copy utk kegunaan anak

Unknown said...

salaam...
mintak halal ye cikgu

onnibrahim said...

Terima kasih cikgu..... Kalau ada soalan subjek lain pun chanteekkkk juga

zamri said...

terima kasih cikgu... soalan cikgu akan saya guna untuk murid saya. semoga Allah merahmati usaha dan cikgu..

zamri said...

terima kasih cikgu... soalan cikgu akan saya guna untuk murid saya. semoga Allah merahmati usaha dan cikgu..

Unknown said...

assalammualaikum
terima kasih dan mohon dihalalkan semua yang saya telah ambil..soalan anda

tQah rahman said...

Salam cikgu. Mohon share. Terima kasih. Moga dihalal segala perkongsian yang di ambil. :)

Unknown said...

assalammualaikum
terima kasih dan mohon dihalalkan semua yang saya telah ambil

Unknown said...

assalammualaikum
terima kasih dan mohon dihalalkan semua yang saya telah ambil

Unknown said...

assalammualaikum cikgu...saya print soalan utk anak saya. mohon dihalalkan ilmu cikgu...jasa cikgu hanya allah yang dapat membalasnya...cikgu tak ada skema jawapannya ker?

Azmainn said...

Assalamualaikum, Mohon halal semua soalan yg di print tuk anak saya.TQVM.

Unknown said...

Assalamualaikum. Saya minta izin dan dihalalkan untuk apa saja yg saya peroleh dan manfaatkan dari blog cikgu. Terima kasih.

Unknown said...

Assalamualaikum. Saya minta izin dan dihalalkan untuk apa saja yg saya peroleh dan manfaatkan dari blog cikgu. Terima kasih.

Unknown said...

Assalamualaikum. Saya minta izin dan dihalalkan untuk apa saja yg saya peroleh dan manfaatkan dari blog cikgu. Terima kasih.

Unknown said...

assalamualaikum saya mohon izin print utk anak latihan dirumah. jasamu tidak terbalas terima kasih

iyzamurad said...

assalamualaikum , mohon izin print yer..latihan ank2 dirumah

iyzamurad said...

terima kasih cikgu....

Unknown said...

terima kasih cikgu...halal yer

Unknown said...

Tahniah kerana menghasilkan sesuatu yang berkualiti.
semoga usaha cikgu diberkati Allah

Unknown said...

::Assalamualaikum.terima kasih ye cikgu di atas perkongsian bersama ini..mohon halalkan untuk sama-sama kita majukan anak bangsa dari subjek yang menarik ini.terima kasih banyak::

cik ija said...

Assalamualaikum cikgu

saya mohin donlod soklan ye
mohon dihalalkan utk latihan anak saya . terimakasih. smoga cikgu sentiasa dirahmati Allah. aamiin

cik ija said...

Assalamualaikum cikgu

saya mohin donlod soklan ye
mohon dihalalkan utk latihan anak saya . terimakasih. smoga cikgu sentiasa dirahmati Allah. aamiin

sakura said...

assalamualaikum ckgu..mohon share ya..tqvm..moga Allah merahmati hidup ckgu..

Unknown said...

mohon share

Unknown said...

mohon share

Emas sejati said...

Salam cikgu izinkan saya print ye untuk latihan anak buah dirumah

Unknown said...

mohon halalkan untuk latihan anak di rumah....tahniah kerana sudi kongsi bersama

Unknown said...

mohon halalkan untuk latihan anak di rumah....tahniah kerana sudi kongsi bersama

Unknown said...

cikgu mohon izin download untuk latihan anak

Unknown said...

cikgu mohon izin download untuk latihan anak

intank said...

terima kasih cikgu..halalkan segala ilmu/tips/soalan dlm ni ye..utk sya berikan pada anak2 sy..

Unknown said...

terima kasih cikgu...minta halalkan segala ilmu dan soalan yg sy download..smoga cikgu sentiasa berada dibwh lindungan-NYA

Unknown said...

terima kasih cikgu...minta halalkan segala ilmu dan soalan yg sy download..smoga cikgu sentiasa berada dibwh lindungan-NYA

Unknown said...

Assalamualaikum w.b.t Cikgu..Minta izin dan dihalalkan soalan yang saya download untuk latihan anak-anak saya..Semoga cikgu Allah mempermudahkan segala urusan harian cikgu, dilimpahkan rezeki oleh Allah.

Unknown said...

Cikgu... minta dihalalkan soalan yg sy download utk anak2 sy. terima kasih di atas perkongsian ilmu ini..semoga cikgu sentiasa di bawah lindungannya

Unknown said...

assalamualaikum cikgu bleh saya print bhan cikgu ni ke utk latihan adik saya...kalau bleh saya nak minta skali skema jwapan utk matematik kertas 1 & 2

Unknown said...

assalamualaikum Cikgu...mohon dihalalkan soalan ini untuk anak2 saya .semoga dimurahkan rezeki cikgu. Thanks.

hafiziman said...

Assalamualaikum Cikgu...mohon dihalalkan soalan ini untuk anak2 saya .semoga dimurahkan rezeki cikgu. Thanks.

zamri said...

terima kasih cikgu atas blog ini dan soalan yang di share kan.. sebagai ibubapa ia amat membantu saya... moga rezeki cikgu diberkati dan dilimpahkan Allah swt

zamri said...

halalkan saya mengambil soalan ini cikgu

Unknown said...

erima kasih cikgu atas blog ini dan soalan yang di share kan.. sebagai ibubapa ia amat membantu saya... moga rezeki cikgu diberkati dan dilimpahkan Allah swt

Lovely Wan~s Kids Collection said...

Assalam cikgu. sy minta halal untuk soalan yg diambil.. Terima kasih kerana sediakan soalan ini..

Unknown said...

Assalamualaikum..terima kasih atas perkongsian...mohon halal semua soalan yang saya ambil ni...

Unknown said...

Assalamualaikum..terima kasih atas perkongsian...mohon halal semua soalan yang saya ambil ni...

jijasakura said...

terima kasih atas perkongsian..mohon halal saya ambil soalan ini..semoga Allah memberkati jasa cikgu..

Unknown said...

Salam..terima kasih byk..saya download utk anak murid saya..

skbombalai said...

As salam... sy download untuk anak murid saya.. minta dihalalkan... terima lasih..

skbombalai said...

As salam... sy download untuk anak murid saya.. minta dihalalkan... terima lasih..

Unknown said...

Assalam .. Sy download utk kegunaan anak sy... Mohon halalkn terima kasih

Unknown said...

As salam..saya download utk anak saya..perkongsian yg sgt bermanfaat..terima kasih

Amirah Ahmad said...

Wslm.. saya halalkan semua yang berkongsi bahan dari dari blog ini. Insyaallah blog ini akan cuba untuk diaktifkan semula. Semoga apa yang ada di sini akan dapat membantu semua yang memerlukan

Unknown said...

Terima kasih. Sy copy utk ank2. Mtk halalkn ye...tq

Unknown said...

as-salam ckgu, saya download utk anak murid saya

Unknown said...

terima kasih atas perkongsian

Unknown said...

terima kasih puan

Unknown said...

terima kasih puan

SyasyaHaha said...

TERIMA KASIH. ANTARA SEMUA BLOG, YG NI PAAAAAAALING RELIABLE. FORMAT SENANG. YG BLOG LAIN MENGARUT. MENYUSAHKAN

SyasyaHaha said...

TERIMA KASIH. ANTARA SEMUA BLOG, YG NI PAAAAAAALING RELIABLE. FORMAT SENANG. YG BLOG LAIN MENGARUT. MENYUSAHKAN

Unknown said...

as salam chegu.. mohon dihalalkan segale usaha kami yg mengambil soalan latihan dari blog chegu ni ek.. jazakallah

Unknown said...

Terima kasih cikgu atas perkongsian ;)

Unknown said...

Terima kasih cikgu atas perkongsian ;)

Unknown said...

Thanks ats perkongian ini....minta halalkan utk print latihan anak

Unknown said...

TERIMA KASIH ATAS PERKONGSIAN.

Unknown said...

TERIMA KASIH KERANA SUDI BERKONGSI... HALALKAN SEGALANYA.

Unknown said...

assalam mntak halal kan ye,, sye kasi soalan nie utk anak murid sya

Unknown said...

assalam cikgu.. mohon halalkan untuk latihan anak didik saya

Unknown said...

salam cikgu,
Mohon halalkan utk sy beri latihan kpd anak saya darjah 1 dan darjah 4

Unknown said...

Assalam.
Mohon download untuk kegunaan anak..
Terima Kasih

Unknown said...

Salam cikgu,
Mohon halalkan utk sy beri latihan kpd anak saya darjah 2... terima kasih cikgu

balkeshahmad said...

Assalamualaikum cikgu.
Saya mohon download soalan tahun 1 utk ajar anak saya cikgu.terima kasih

Unknown said...

Assalamualaikum cikgu..
saya mohon download soalan peperiksaan tahun 4 dan tahun 1 untuk diberilan latihan kepada anak2 saya,
Minta dihalalkan yer..
terima kasih.

Unknown said...

Assalamualaikum...minta juga kebenaran utk download kertas tahun 1
terima kasih

Hamba Allah said...

asalamualaikum..mohon halal ye cikgu...sy mohon kebenaran utk download semua soalan matematik ini..terima kasih..semoga cikgu di rahmati oleh Yang Maha Esa

Unknown said...

terima kasih di atas perkongsian ini dan minta halal untuk buat latihan anak.

Unknown said...

terima kasih di atas perkongsian ini dan minta halal untuk buat latihan anak.

Unknown said...

Assalamualaikum..
terima kasih cikgu. saya minta izin download bahan utk ulangkaji bersama anak

hartiny said...

Assalammualaikum...mohon izin download soalan ini ye..tqvm

norliza said...

assalamualaikum...
saya print ye..mohon halalkan untuk buat latihan anak.

norliza said...

assalamualaikum...
saya print ye..mohon halalkan untuk buat latihan anak.

Rana Borhan said...

Terima kasih, minta halal yee :) May Allah bless you

Amin said...

Semoga cikgu diberkati

Amin said...

Semoga cikgu diberkati

Unknown said...

Mohon copy soalan untuk latihan anak saya cikgu.terima kasih.

Unknown said...

Salam..mohon copy utk anak2 saya...terima kasih

eda said...

THANK YOU CIKGU FOR THE SOALAN...SAYA MINTA COPY. MAY aLLAH BELSS U. AMIN.

Unknown said...

salam cikgu. terima kasih share soalan. Mohon copy yer.

Unknown said...

tq atas soalan tersebut. mohon kebenaran utk ambil.

Unknown said...

ASSALAMU'ALAIKUM..HALALKAN SOALAN YANG SAYA AMBIL YE.SAYA BUAT UTKKUIS HOME TUITION~TERIMA KASIH

Unknown said...

Izinkan dan halalkan saya ambil soalan diatas cikgu..utk anak.

fikir_alami(Rahimy) said...

Assalamualaikum, izinkan saya guna soalan ini utk pelajar saya di madrasah..terima kasih

fikir_alami(Rahimy) said...

Assalamualaikum, izinkan saya guna soalan ini untuk pelajar saya di madrasah...terima kasih

rozi said...

Assalamualaikum, semoga Allah merahmati jasa baik cikgu, sizinkan saya berkongsi untuk kegunaan anak saya, terima kasih.

putry said...

terima kasih kerana beri peluang utk kami tunjuk ajar kpd ank2...

RUNIHANA said...

terima kasih cikgu....memberi ilmu cikgu untuk diberi pada anak2...semoga cikgu diberi kesihatan yg baik untuk memberi lebih lagi ilmu pada kami....

RUNIHANA said...

terima kasih cikgu....memberi ilmu cikgu untuk diberi pada anak2...semoga cikgu diberi kesihatan yg baik untuk memberi lebih lagi ilmu pada kami....

Unknown said...

assalamualaikum..terima kasih cikgu atas perkongsian. semoga perkongsian cikgu ini memberi manfaat kepada semua anak2 murid..

Unknown said...

I just got a free Minecraft gift code from http://freeminecraftgiftcode.net

«Oldest ‹Older   1 – 200 of 238   Newer› Newest»

Post a Comment